Нашият Опит

За SoulBG и Борислава Крендева

Борислава Крендева основава SoulBG и слага началото на самостоятелна си практика през 2016г, след повече от дванадесет години опит като част от екип психолози изготвящи идейни методики за подбор на участници в реалити продукции, провеждане на кастинги за телевизионни формати, както и психологическа поддръжка на участниците в продукциите. Борислава работи няколко години като консултант на гореща телефонна линия за жени, деца и юноши пострадали от насилие, консултира за първия български сайта за онлайн терапия и провежда индивидуални терапевтични консултации в кабинет. Борислава консултира и обучава с психо-биологична насоченост.

След създаването на SoulBG Борислава започва да изгражда своя екип от квалифицирани психолози, които да работят, както лице в лице, така и в онлайн формат за клиенти търсещи психологична подкрепа. Оттогава екипът на SoulBG е провел повече от 15 000 терапевтични часа, организирал е над 40 семинара и обучителни тренинги, някои от които са акредитирани от Европейската асоциация по приложна психология (ЕАПП), и Българската асоциация по хипноза (БАХ). Екипът на SoulBG си партнира с голяма обучителна организация, като провежда обучения за екипи на различни компании, насочени към подобряването на продуктивността чрез изготвянето на методики за управление на стреса в работната среда.

SoulBG е малък, но сплотен и силно отдаден екип, който споделя обща визия: да подкрепя хората в техните предизвикателни моменти, като им предоставя психологическа помощ и навигация в различните житейски ситуации, с цел да преминат по един здравословен и смислен начин.

Идейни Методики
Групово Игрови Техники
Психологически Рубрики
Обучителни семинари
Психологически Тренинги
15,000+
Индивидуални консултации
800+
Семейни консултации
3,500+
Онлайн консултации

Направете безплатна консултация

Ако имате нужда от незабавна консултация и проблемът Ви не търпи отлагане, моля използвайте тази форма (отговор до 3 работни дни)
Портфолио от

Проекти

Булстрад
Клиентски Психолог
Предоставяне на терапевтични консултации на всички клиенти притежатели на застраховка живот към Булстрад
BigBrother
Реалити Предаване
Подбор на участници в 2 сезона за Биг Брадър (включително Биг Брадър - Фемили), идейни методики, анализи, психологическа поддръжка на формата и участниците.
Фермата
Реалити Предаване
Кастинг, авторски методики, психологически анализи и подрръжка на участниците в 2 сезона.
VipBrother
Реалити Предаване
Подбор и психологическа поддръжка на 3 сезона на риалити продукцията.
Дарик радио
Гост-говорител
Участник в рубриката "Анализирай Това" в продължение на над 4 години. Професионални мнения от позицията на психолог-консултант.
Това го знае всяко хлапе!
Образователно детско шоу
Част от журито за подбор на децата, участник в предаването.
Без Окови
Благотворителна инициатива
Проект: „Онлайн психологически консултации и терапия за уязвими социални групи”. Онлайн Консултант. Благотворително начинание в продължение на една година.
WiFi Bulgaria
Семинари
Автор и водещ на психологически тренинги за личностово развитие.
Островът на Изкушението
Реалити Предаване
Подбор на участниците в мащабен кастинг, идейни методики, работа на терен - Мексико, психологическа поддръжка и консултиране на участниците
E-therapy
Терапевт
Онлайн Терапевт в продължение на 9 години. Множество статии, безплатни консултации, анализ на психологически профили.
Къртицата
Реалити Предаване
Кастинг, авторски методики, психологически анализи и поддръжка на участниците.