Форум “Боядисано пране” за цветен уикенд

Как попаднах на това четиво? Препоръча ми го една китайска ...
Публикувано на:
April 20, 2024

Увод

Интернет форумите – моето лятно, забавно – хумористично четиво. Ако някой ме попита, коя и чия е последната книга, която съм прочела, тутакси ще споделя своята находка: „Боядисано пране“ от Форум Интернет.

Как попаднах на това четиво? Препоръча ми го една китайска хавлиена кърпа, в цвят жълт. И след като се позабавляваха с чисто новия ми бял халат на топло и влажно в пералнята (очевидно доста бяха покачили градуса на емоциите), халатът ми беше обилно пропит с цветовото ДНК на хавлията. Та, седнах аз и попитах чичко ни Гугъл, какво да правя сега? Той услужливо ме препрати към десетки форуми и форумчета. Аз, разбира се, се доверих на този с най-многото страници - все пак сигурно е класика щом е толкова дебела „книга“. И като се зачетох... навън се съмна. Толкова искрено се смях, че забравих и за халата и за цвета му, и какъв ми беше проблемът поначало. Сега даже си го харесвам (халата, де) и си го нося с голям кеф - такъв един патешки на цвят.

Няма по-велико нещо от смеха. Ще ме извинявате за клишето, ама това е панацеята за всички болести – и на душата, и на тялото, и на взаимоотношенията. Харесвам как животът може да вкара толкова много цвят и смях в живота ни, чрез всевъзможните дребни неприятности, които ни сервира ежедневно. Потръшкайте се върху тях за кратичко и след това непременно се поинтересувайте как другите хора са се справяли в подобни на вашата ситуации. Голяма забава е!

Цитати

Ето ви един любим  цитат (знаете колкото си падам по цитатите) от форумното ми четиво... а, и да не забравя - само гледайте да избягвате форумите за болести. Те са в категория хорър. Не ви ги препоръчвам. Освен да ви полеят обилно хипохондрията, друго няма да се случи.

„Re: "Боядисано" пране“

« Отговор #33 -: Юли 24, 2010, 13:43:43 pm »

„Здравейте имайки в предвид боядисването на великденските яйца и почистването след това този метод е безупречен за избелване на дрехи от какъвто тип материя и да са те.

А именно: в тенжера с вряла вода слагате прах за бяло пране и малко сода за бъчви, прибавяте и забоядисаната дреха  и както се казва оставяте да покъкри малко и воала!“

Re: "Боядисано" пране

« Отговор #34 -: Юли 25, 2010, 11:38:21 am »

„Това добре, но аз виждам 2 проблема в метода. Първо къде се намира тая сода за бъчви!? И по-важното, не всяка материя "трае" гореща вода, па камо ли да къкри в нея.“

Фотокредит: newpix.ru / favim.com

Последно добавени статии

Хобитата - пътните артерии на душата

Днес попаднах на статия за 10-те най-скъпи фотоси в света....

"Заобикалям се с по-умни хора, от които мога да уча" - Р.Уърман за сп. Woman.bg

Често ме питат, защо не пиша и не публикувам само свои текстове. Повечето хора, които следят „работилницата…” ...

Просто реклама или "кой би могъл да каже накъде води Пътят"

Предполагам, че повечето от вас вече гледаха рекламата на „Volvo” с Жан-Клод Ван Дам...