Петъчно, лежерно, любопитно

...можете да си позволите да се отпуснете и да помързелувате, звънецът на входната врата ...
Публикувано на:
March 22, 2024
В един прекрасен съботен ден,

когато най-накрая можете да си позволите да се отпуснете и да помързелувате, звънецът на входната врата прекъсва безгрижния ход на вашите мисли. Отваряйки вратата, на прага ви очаква истинска изненада - две животни пощальони са ви донесли писма с вести за вашето бъдеще!  Когато обаче отваряте пликовете, в тях предсказанията за това какво ви чака в бъдеще са абсолютно различни. Едното животно ви е връчило послание с предсказания за щастие и доволство. Другото обаче ви е донесло вест, предричаща само беди и нещастия.

Кое от изброените по-долу животни ви е донесло добрите новини, а кое е дошло с лоши прогнози?  Изберете две различни животни:

1. Тигър.

2. Куче.

3. Овца.

4. Папагал.

5. Костенурка.

Ключ към теста "Картичка от бъдещето"

Бъдещето на повечето хора силно зависи от правилния избор на спътник в живота или партньор. Животните пощальони от този сюжет отговарят на вашите представи за характера на хората, които могат да ви донесат в живота радост или скръб. Психологическата символика на различните животни е сложна и многостранна. Всяко от тях съчетава в себе си цяла поредица положителни и отрицателни признаци и асоциации. В дадения случай животното, което възприемате като добър вестоносец, символизира типа човек, който ще бъде за вас идеален съпруг или съпруга, докато този, който ви носи лошите вести е човекът, от когото се страхувате, който ще ви дърпа надолу.

1. Тигър.
Добри новини: Вие се надявате да намерите щастие в съюз с властен и честолюбив партньор, изпълнен с неукротима жажда за власт. Лидер.
Скръб и беди: Мисълта за един тщеславен, деспотичен партньор, който ще се прави на владетел на джунглата и ще ви се репчи всеки път, когато трябва да се свърши нещо у дома, ви ужасява.

2. Куче.
Добри новини: В партньорството най-много ви привличат вярност и безгранична преданост.
Скръб и беди: Вие сте абсолютно несъвместими с онези, които се опитват да угодят на всеки срещнат и постоянно се тревожат за това кой какво ще помисли за тях.

3. Овца.
Добри новини: Удовлетворение ще ви донесе само съюз с грижовен, душевно топъл партньор.
Скръб и беди: Опасявате се, че съдбата ще ви свърже със скучен домошар, готов да си пасе кротко на една и съща ливада ден след ден.

4.  Папагал.
Добри новини: Идеален за вас ще бъде словоохотливият партньор, който обича да се повесели и знае как да ви разсмее.
Скръб и беди: Трудно е да си представите нещо по-лошо от съюз с приказлив безделник или мързелив бърборко с ярко изразена алергия към каквато и да е работа.

5. Костенурка.
Добри новини: Вашият идеален спътник в живота е сериозен човек, на който може да се разчита и който няма да ви изостави в трудна минута.
Скръб и беди: Мисълта за това, че може да ви се падне някой муден, бавномислещ партньор ви хвърля в ужас.

Фотокредит: mypets.dk / agirregabiria.net

Последно добавени статии

Хобитата - пътните артерии на душата

Днес попаднах на статия за 10-те най-скъпи фотоси в света....

"Заобикалям се с по-умни хора, от които мога да уча" - Р.Уърман за сп. Woman.bg

Често ме питат, защо не пиша и не публикувам само свои текстове. Повечето хора, които следят „работилницата…” ...

Просто реклама или "кой би могъл да каже накъде води Пътят"

Предполагам, че повечето от вас вече гледаха рекламата на „Volvo” с Жан-Клод Ван Дам...