Вместо букет

Имах голямо желание да ви напиша нещо по случай Цветница, да ви честитя празника...
Публикувано на:
April 21, 2024

Имах голямо желание

да ви напиша нещо по случай Цветница, да ви честитя празника, да ви пожелая благоуханен и цветен път, изпълнен с радост, светлина и вяра. Обичам много този ден – майка ми е именница, синът ми също, както и повечето ми приятели. Цял ден празнувах с близките си хора и като цветарка обикалях от къща на къща, та не остана време да седна на компа.

Реших,

че не било писано тази година да ви пожелая да ЦВЕТУВАТЕ. Примирих се и понеже вече минаваше полунощ  седнах да прегледам пощата си. Преди време бях харесала една група във ФБ: "Съобщения от Бог“. Тя  генерира понякога (на лични съобщения) мъдри послания под името "Бог иска да знаеш“. Има опция да споделяш тези съобщения с ФБ приятелите си. Признавам, че никога не съм ползвала бутона "сподели на стената си“ (често дори не ги чета), макар че, "случайността“ ми е изпращала доста точни трактовки и отговори на моментни мои състояния. Аз така и не успях да открия какъв е алгоритъмът, по който се генерират тези съобщения – възможно е да получа 2 за деня, а после с дни и седмици нищо, или пък през два, три дни се случва... така и не ми стана ясно. Та, докато се тюхках, че съм прекантарила актуалността на празника (а и често казано нямах и идея какво точно бих искала да напиша), пристигна меседж от Бог.

Този път ще го споделя

– толкова ми хареса! Нека вместо обичайните пожелания и букети за Цветница, това да е подаръкът ми за вас... нищо, че докуцука чак сега.

Бог иска да знаеш:

Бог ти изпраща свежи цветя всяка пролет, спиращ дъха изгрев всяка сутрин. Ако Бог имаше портфейл, снимката ти щеше да бъде в него. Ако Бог имаше хладилник, детските ти драсканици щяха да бъдат върху него.

Последно добавени статии

Хобитата - пътните артерии на душата

Днес попаднах на статия за 10-те най-скъпи фотоси в света....

"Заобикалям се с по-умни хора, от които мога да уча" - Р.Уърман за сп. Woman.bg

Често ме питат, защо не пиша и не публикувам само свои текстове. Повечето хора, които следят „работилницата…” ...

Просто реклама или "кой би могъл да каже накъде води Пътят"

Предполагам, че повечето от вас вече гледаха рекламата на „Volvo” с Жан-Клод Ван Дам...